Om FBI

______________________________

Linköpings storslagna studentliv associeras i mångt och mycket till de storslagna studentfesterna som anordnas här. Eldsjälarna som styr upp dessa fester ingår allt som oftast i s.k. festerier. Festerierna ingår i sektionerna och beroende på vilka förutsättningar sektionen har så har festerierna olika funktioner, i vissa fall kan de även inneha rollen som fadderi, som FBI.

FBI ingår i FLiNS och utgör således sektionens sociala utskott.

Klicka här om du vill komma till deras hemsida!

MÖT AGENTERNA

________________________________________________

Greta Molander

Chef

Beskrivning av post: Som chef har jag yttersta ansvaret för FBI. Jag ser till att alla sköter sin post och ger ut uppgifter mellan oss i gruppen. Jag försöker också se till att alla mår bra i sitt arbete och delegerar arbetsuppgifter utifrån detta!Selma Dzafic

Kassör

Beskrivning av post: Som kassör i FBI har jag full koll på mästeriets ekonomi. Jag gör budget inför alla våra events, både stora som små, och bokför även under hela året.

Jakob Anderson

Biljett & Bokning

Beskrivning av post: Biljett & Bokning är den nyaste posten i FBI och fungerar främst som Chefen och Generalens högra händer. Det är mitt ansvar att boka allt som bokas kan inför N0lle-p och andra event som FBI anordnar under året. Dessutom är jag ansvarig för orbi (BorBi).

Saga Axelsson

Sittning & Gyckel

Beskrivning av post: Sittningsdelen innebär att planera och boka alla sittningar, bestämma meny och kvällens schema samt göra bordsplaceringar och hålla koll på allergier. Egentligen allt som har med en sittning att göra förutom sånghäften och placeringskort som min kära kollega Greta L hjälper till med. I gyckeldelen av posten ingår att boka gyckel och att besvara gyckelförfrågningar som kommer in, men också att se till att vi tillsammans skriver egna gyckel och har gyckelträningar.


Philippa Arsenian Henriksson

Husmor

Beskrivning av post: Som Linköpings enda husmor har jag främst ansvar kring maten under n0lle-p. I övrigt mynnar posten ut som öl&bar-ansvarig, vilket innebär att jag ansvarar för alkoholen under våra evenemang och alltså bland annat brygger fulvin. Viktig att vara bäst på fest också.


Ebba Blomqvist

Info/PR & Stripp

Beskrivning av post: Jag är ansvarig över alla FBIs sociala medier och besvarar frågor som inkommer på våra sociala kanaler. Inför större event är jag ansvarig över all PR som behöver göras och fixar designen till affische. Jag ser även till att vi koreograferar lite danssteg inför vårat eftertraktade stripp när 6BI är i farten.

Malin van der Schoot

General

Beskrivning av post: Som General är jag ansvarig för mottagningen för de nya studenterna. Det är jag som leder FBI i planeringen under vårterminen innan n0lle-p och genomförandet av två superroliga veckor i början av höstterminen! Som General så pratar jag också i den mäktiga megafonen. Efter mottagningen går posten som General över till att bli lek- och logistikansvarig. 

Greta Lönn

Tryck & Spons

Beskrivning av post: Som Tryck och Spons-ansvarig är det jag som beställer allt dryck och designar våra fina kläder och märken. Jag har även kontakt med företag och samarbetspartners inför Nolle-p och Monarkken och fixar spons tillsammans med Alexander, samt hjälper Ebba med design-delen. Dessutom är jag miljöansvarig!

Alexander Jonsson

Spons & Tryck

Beskrivning av post: Min post innebär att jag tillsammans med Greta L försöker få in spons, dels pengar och dels sakspons, framåt till N0lle-P men även till de andra festerna vi anordnar. Det blir mycket mailande och ringande till olika företag för att se om de vill vara med och sponsra, det gäller att ha spons-charmen i sina gener!